woensdag 1 september 2021

Officieel: Mercedes-AMG GT 63 S E Performance is eerste hybride AMG (2021)

AUTOFANS
Officieel: Mercedes-AMG GT 63 S E Performance is eerste hybride AMG (2021)
Taal Nederlands Mercedes heeft zijn eerste AMG-model van een stekker voorzien. De – haal even adem – Mercedes-AMG GT 63 S E Performance combineert de 4.0 V8 met een elektromotor en zet waanzinnige cijfers neer.
Lees verder

Subaru stuurt vrachtlading plaagplaatjes Solterra de wereld in
Taal Nederlands Subaru heeft enkele teaserfoto's van de Solterra de wereld in gestuurd. De elektrische SUV wordt volgend jaar aan het grote publiek voorgesteld.
Lees verder

Volvo: elektrische XC40 Recharge krijgt nieuwe instapversie
Taal Nederlands Volvo geeft zijn elektrische SUV, de XC40 Recharge, een instapversie. Die gebruikt nog één elektromotor en moet op een volle lading zo'n 400 kilometer ver geraken.
Lees verder

Officieel: Kia toont nieuwe Sportage voor Europa (2021)
Taal Nederlands In aanloop naar het IAA in Frankfurt geeft Kia alvast officiële beelden vrij van de nieuwe Sportage. Opnieuw, want enkele maanden geleden toonde het de nieuwe generatie Sportage al eens. Dit wordt de versie voor Europa, en Kia lost ook meteen meer details over de technologie.
Lees verder

Nieuwe Opel Astra geeft motorgeheimen prijs (2021)
Taal Nederlands Na zijn spraakmakende design leren we nu ook het motorengamma van de nieuwe Opel Astra kennen. Dat leert ons dat dit niet alleen de eerste hybride-Astra wordt, maar ook de eerste Astra met een zuiver elektrische aandrijflijn.
Lees verder