dinsdag 7 september 2021

Officieel: Mercedes EQE wordt kleine(re) broertje EQS (2021)

AUTOFANS
Officieel: Mercedes EQE wordt kleine(re) broertje EQS (2021)
Taal Nederlands Mercedes-Benz heeft zijn EQE aan de wereld voorgesteld, een volledig elektrische sedan ter grootte van de E-Klasse. Dat die er herkenbaar uitziet is geen verrassing, maar het is niet de E-Klasse waar de EQE zo sterk op lijkt…
Lees verder

Mercedes-Maybach EQS: twee elektrische SUV's in één
Taal Nederlands Mercedes-liefhebbers krijgen vandaag spek naar hun bek met al het IAA-nieuws—vooral wat betreft de elektrische modellen. Das Haus voegt ook deze Concept Mercedes-Maybach EQS aan zijn reeks van onthullingen toe, een emissieloze luxe-SUV die stiekem twee nieuwe modellen in één klap voorstelt.
Lees verder

Smart Concept #1: Grote toekomst voor submerk van Mercedes
Taal Nederlands Er zit nog toekomst in smart! Dat moet blijken uit een nieuwe conceptwagen die het merk toont tijdens het autosalon van Duitsland. De Concept #1 is een "ruime" elektrische crossover met Mercedes-trekjes gebouwd op een platform van het Chinese Geely. Volg je nog?
Lees verder

Porsche Mission R: elektrische racewagen voor de (nabije) toekomst (2021)
Taal Nederlands Porsche en de racerij gaan al decennia hand in hand, en de bazen in Zuffenhausen zijn niet meteen van plan om daar iets aan te veranderen. Dit is de Porsche Mission R: een elektrische concept racer voor een bliksemsnelle, duurzame toekomst.
Lees verder

Mercedes EQS 53 is AMG zonder gebrul of uitstoot (2021)
Taal Nederlands Mercedes heeft een nieuwe versie aan het gamma van zijn zuiver elektrische EQS toegevoegd. Die EQS 53 4MATIC+ kreeg de AMG-behandeling voor een piekvermogen van 761 geruisloze pk's.
Lees verder