vrijdag 3 september 2021

Over de persreis en hoe ze te beleven – RoadTrip #45

AUTOFANS
Over de persreis en hoe ze te beleven – RoadTrip #45
Taal Nederlands De persreis: het moment waarop wij met een nieuwe auto kunnen rijden om onze eerste rij-indrukken neer te pennen. Yves en Wim halen herinneringen op aan hun eerste perstrip, leukste persreis en markante figuren, en kijken hoe corona de internationale perspresentaties veranderd heeft.
Lees verder

Defender Bond Edition: De Land Rover volgens 007 (2021)
Taal Nederlands In aanloop naar de Bond-film No Time To Die lanceert Land Rovers SV Bespoke-afdeling een gelimiteerde oplage van de Defender. Deze Bond Edition komt met een verduisterd uiterlijk, een krachtige V8-motor en een hele resem 007-verwijzingen.
Lees verder

Officieel: Dacia Jogger is betaalbaar ruimtewonder (2021)
Taal Nederlands Dacia heeft het doek van zijn nieuwe gezinswagen getrokken. De Jogger wil de ideale mix tussen SUV, MPV en break vormen en krijgt binnenkort ook een hybride-aandrijflijn.
Lees verder

Jaguar C-Type Continuation is nieuwe oude race-Jag
Taal Nederlands 70 jaar geleden won Jaguar de 24 uur van Le Mans met zijn C-Type, en wel in het eerste levensjaar van het model. Om dat te vieren pikken de Britten de draad even weer op met de C-Type Continuation, een beperkte oplage van de legendarische racewagen volgens de originele bouwplannen.
Lees verder

i Vision Circular Concept: BMW geeft tweedehands nieuwe invulling
Taal Nederlands BMW zal volgende week tijdens het autosalon van Duitsland (IAA) het doek halen van de i Vision Circular, een conceptwagen die voor honderd procent is opgetrokken uit gerecycleerde of hernieuwbare materialen. Daarnaast moet de conceptwagen tonen hoe mobiliteit in 2040 er wel eens uit kan zien.
Lees verder