maandag 27 september 2021

Polestar laat mysterieuze nieuwkomer zien

AUTOWEEK
Polestar laat mysterieuze nieuwkomer zien
Polestar zet de reeds bekende twee modellen naast drie onder een kleed verscholen nieuwkomers. Twee van die toekomstige Polestars kennen' we al, maar er staat ook een nog onbekend model bij. Een SUV-achtige met een schuin aflopende daklijn aan de achterkant.
Lees verder

Citroën C3 You!: online prijspakker
Citroën zet de C3 in het zonnetje door een speciale uitvoering van het model te presenteren. We hebben het over de Citroën C3 You!, een uitvoering die direct de goedkoopste C3 is die je kunt bestellen.
Lees verder

Top 3: de meest voorkomende meldingen van autopech
De ANWB Wegenwacht kende afgelopen zomer qua pechmeldingen de drukste zomer in vijftien jaar tijd. AutoWeek vroeg naar de meest voorkomende problemen.
Lees verder

Arrinera: levensteken van Poolse supercarbouwer
Bij 'Poolse fabrikant' denk je al snel aan FSO of aan samenwerkingsverbanden als Polski Fiat, maar het land telt ook een echte supercarfabrikant: Arrinera. AutoWeek kan je exclusief beeldmateriaal laten zien van een nieuw model van Arrinera.
Lees verder

Subsidiepot in 2022 goed voor vier keer zoveel nieuwe EV's
Het demissionaire kabinet wil €90 miljoen extra steken in de aanschafsubsidie voor elektrische auto's. Daarbij wordt ook budget dat hiervoor gepland stond voor 2025 naar voren gehaald. Dat maakt de kans om subsidie te kunnen krijgen volgend jaar aanzienlijk groter.
Lees verder