dinsdag 14 september 2021

Range Rover 4.6 HSE (1997) - Klokje Rond

AUTOWEEK
Range Rover 4.6 HSE (1997) - Klokje Rond
Zo ongeveer op de dag dat hij ontslag nam bij zijn laatste werkgever en daarmee verlost was van zijn leaseauto, kocht Theo Witjes de auto waarvan zijn hart sneller ging kloppen: een Range Rover 4.6 HSE. Dat was in 2002. We zijn bijna twintig jaar en ruim 420.000 kilometer verder. Werd de droom een nachtmerrie?
Lees verder

'Compacte EV wordt geen Seat, maar Cupra'
Vanaf 2025 verschijnt er een reeks extra compacte elektrische MEB-modellen van de Volkswagen groep. Seat neemt bij dat project de leiding, maar toch zou het merk Seat weleens achter het net kunnen vissen voor deze auto.
Lees verder

Tesla werkt aan laserstralen als 'ruitenwissers'
Tesla heeft een patentaanvraag ingediend voor laserstralen die de functie van ruitenwissers overnemen. Dat is nu gehonoreerd.
Lees verder

Nissan GT-R als T-Spec
De Nissan GT-R is niet van de markt te krijgen. Het model bestaat sinds 2007 en mag na veertien jaar gewoon rekenen op nog een aantal verjaardagen. Het model is vanaf nu in onder meer thuisland Japan beschikbaar als T-Spec.
Lees verder

Elio Motors komt met elektrische Elio
Het Amerikaanse Elio Motors zegt met een elektrische versie van z'n kleine driewielertje te komen. De vraag is echter of het bedrijf die versie wél gaat bouwen.
Lees verder