woensdag 15 september 2021

Renault Espace (1986) - Klokje rond klassiek

AUTOWEEK
Renault Espace (1986) - Klokje rond klassiek
De autosoort MPV is inmiddels zo goed als uitgestorven, en de kans dat je een van de stamvaders van dit ooit zo populaire segment tegenkomt, is bijzonder klein. Voor Gijsbert van Iterson is een Renault Espace echter de normaalste zaak van de wereld. Hij rijdt er al sinds 1991 in rond en de stug doordieselende Fransman wordt daarbij allerminst ontzien.
Lees verder

Toyota Corolla Cross: één SUV, twee gezichten
Toyota heeft de Corolla Cross nu ook in Japan op de markt gebracht. Lekker interessant. Maar wat blijkt? Speciaal voor de Japanse markt heeft Toyota zijn SUV een geheel eigen gezicht gegeven.
Lees verder

Private lease: dit betaal je voor de goedkoopste auto's
De goedkoopste nieuwe auto's van dit moment kosten relatief natuurlijk niet veel, maar je moet nog wel even iets boven de €10.000 op kunnen hoesten. Is dat geen optie, dan is private lease wellicht een alternatief. Wat ben je dan minstens kwijt?
Lees verder

Peugeot 308 - Eerste rijtest
De uit 2013 stammende 308 staat er in de Peugeot-showroom maar een beetje verloren bij tussen de 208, 508 en een serie verse SUV's. De geheel nieuwe derde generatie oogt een stuk scherper en is zelfverzekerd genoeg om in basistrim op deze pagina's te verschijnen. Dat begint goed.
Lees verder

Aiways focust op autonoom rijden
Aiways haalt binnenkort een tweede elektrische SUV naar Europa, een auto die het bedrijf volstopt met hard- en software die het model op autonoom vlak kundiger moet maken dan de reeds bekende U5.
Lees verder