woensdag 15 september 2021

Renault Trafic in bestelvorm gepresenteerd

AUTOWEEK
Renault Trafic in bestelvorm gepresenteerd
Renault presenteerde eind 2020 een vernieuwde versie van de Trafic. Destijds ging het echter alleen om de personenversie, nu kunnen we ook de besteller laten zien.
Lees verder

Fering Pioneer belooft 7.000 kilometer actieradius
Er is weer een nieuwe speler in autoland dat indrukwekkende cijfers in het rond slingert. We maken kennis met Fering, een Engelse start-up dat met een offroader komt die zonder bij te laden 7.000 kilometer moet kunnen rijden. Dat klinkt wellicht net iets mooier dan het is.
Lees verder

Renault Scénic Concept - Uit de Oude Doos
Op de IAA in Frankfurt in 1991 maakten we kennis met een bijzonder studiemodel van Renault: de Scénic Concept. Destijds op zich al wel veelbelovend, maar als we toen toch eens wisten wat voor succes er aan zat te komen.
Lees verder

EV-subsidie en private lease: de voordelen en voorwaarden
De subsidie voor particuliere aanschaf of private lease van elektrische auto's is in 2022 weer beschikbaar. Aan subsidie bij private lease zijn speciale voorwaarden verbonden. Hoe zit het ook alweer en wat levert het je aan voordeel op?
Lees verder

Volkswagen Karmann Ghia (1967) - In het Wild
De Karmann Ghia blijft één van de meest spraakmakende auto's ooit gemaakt door Volkswagen. Gelukkig zijn ze vaak in een prachtige staat als je ze nog ziet en dat geldt ook zeker voor dit exemplaar. Harald Hooghiemstra stuurde de uitgebreide fotoserie door, waarvoor dank!
Lees verder