donderdag 23 september 2021

Skoda stopt suikerbieten in Octavia

AUTOWEEK
Skoda stopt suikerbieten in Octavia
Autofabrikanten openen massaal de jacht op duurzame materialen om hun auto's en vooral de interieurs van hun modellen mee op te bouwen. Skoda is ook aan het experimenteren geslagen en stopt onder meer uit suikerbieten vervaardigd materiaal in de Octavia.
Lees verder

Mercedes-Benz: 'V8 blijft nog zeker tien jaar'
Prachtig nieuws voor liefhebbers van grote brullende motoren: Mercedes-AMG zet zijn breed ingezette V8 nog lang niet bij het grofvuil.
Lees verder

Nieuwe Mercedes-Benz GLC betrapt
Mercedes-Benz werkt aan aan groot EV-offensief waarbij SUV's goed zijn voor ongeveer de helft het elektrogeschut. Mercedes-Benz komt echter ook met een nieuwe SUV die ook gewoon leverbaar wordt met benzinemotoren. We hebben het in dit geval over de compleet nieuwe Mercedes-Benz GLC.
Lees verder

Maserati Grecale als machtige Trofeo
Over enkele maanden presenteert Maserati zijn tweede SUV, de Grecale. De Grecale wordt de kleine broer van de Levante en komt onder meer met een mild-hybride aandrijflijn beschikbaar. Gelukkig voor de puristen vergeten de Italianen het bestaan van het woord 'Trofeo' niet.
Lees verder

HiPhi komt met gelikt studiemodel
AutoWeek kan je exclusief patentplaten laten zien van een mysterieus nieuw model van de hier nauwelijks bekende maar op papier veelbelovende fabrikant HiPhi. We mikken erop dat het een studiemodel betreft die op termijn daadwerkelijk tot een productiemodel leidt.
Lees verder