zaterdag 25 september 2021

VDL Nedcar ziet omzet stijgen in eerste halfjaar

AUTOWEEK
VDL Nedcar ziet omzet stijgen in eerste halfjaar
VDL Nedcar heeft relatief gezien een goed halfjaar achter de rug. De omzet nam toe en de autofabriek haalde een nieuwe opdrachtgever binnen voor eind 2022, maar ondertussen heeft men in Born ook te kampen met de negatieve gevolgen van het chiptekort.
Lees verder

Carlos Ghosn wil aandelen Renault verkopen
Carlos Ghosn, de gevallen Renault-Nissan-Mitsubishi-topman, wil graag van zijn aandelen Renault af. Dat laat hij weten nu zijn boek wordt gepubliceerd. Het zal echter niet gemakkelijk worden voor Ghosn om zijn aandelen van de hand te doen.
Lees verder

Toyota Yaris Cross - Achteruitkijkspiegel
Zaterdag, dus tijd voor een nieuwe Achteruitkijkspiegel. Aan boord van de Toyota Yaris Cross hebben Nic en Marco het oer Prinsjesdag, Alfa Romeo, Renault en: waarom rij je eigenlijk niet gewoon 10 jaar in een lease-auto?
Lees verder

Volkswagen Tiguan - Back to Basics
Een speciaal moment voor de Volkswagen Tiguan: hoewel de SUV uit de compacte middenklasse al geruime tijd onder ons is, maakt hij nu pas voor het eerst zijn opwachting in deze rubriek. De facelift van de tweede generatie Tiguan mag het spits afbijten!
Lees verder

Waarom het jammer is dat de Opel Vectra 2000 geen GSi heette
Opel volgde een alleszins logische redenering toen het de opper-Vectra een vergelijkbare typenaam gaf als de grote smaakmaker van de Omega-reeks. Alleen klonk 2000 veel minder spectaculair dan 3000.
Lees verder