woensdag 15 september 2021

Vernieuwde BMW 3-serie in beeld

AUTOWEEK
Vernieuwde BMW 3-serie in beeld
Het is al weer drie jaar geleden dat BMW de huidige 3-serie introduceerde. Dat betekent dat er in München al druk wordt geklust aan een facelift voor de 3-serie. Die vernieuwde BMW 3-serie is nu voor het eerst in camouflagetrim opgedoken.
Lees verder

Mercedes: "EQS belangrijk voor EV-acceptatie Verenigde Staten'
De eerste Mercedes op een speciaal voor EV's ontwikkeld platform is geen middelgrote cross-over, maar toplimousine EQS. Daar is goed over nagedacht, want volgens Mercedes-Benz is dit de manier om met name Amerikanen aan de EV te krijgen.
Lees verder

Nieuwe Porsche 911 GT3 RS betrapt
De Porsche 911 GT3 mag zich nog even de koning van het 911-koninkrijk noemen, maar als Porsche straks de 911 GT3 RS introduceert is het over en uit voor de dominantie van de GT3. De nieuwe 911 GT3 RS loopt alvast warm op de Nürburgring Nordschleife.
Lees verder

Ford F-150 als Ram 1500 TRX-killer
Wie in de markt is voor een pick-up met veel te veel vermogen, kan bij Ford aankloppen voor de F-150 en bij Ram voor de 1500 TRX. Ram's TRX is echter beduidend sterker en dus komt het Amerikaanse Hennessey Performance met een oplossing.
Lees verder

'Voortbestaan Autosalon van Brussel zeer onzeker'
Het Autosalon van Brussel, een begrip onder Europese autoshows, moet vrezen voor zijn voortbestaan. Grote partijen haken af voor de editie van komend jaar.
Lees verder