dinsdag 28 september 2021

Volkswagen verlaagt onderhoudsprijzen

AUTOZINE
Volkswagen verlaagt onderhoudsprijzen
De merken van de Volkswagen Groep bieden vanaf nu extra voordelig onderhoud voor autos van vijf jaar en ouder. Met de nieuwe Economy Service geven Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ?KODA op modellen vanaf het vijfde levensjaar namelijk 15% voordeel op onderhoudsadviesprijzen plus aanvullende onderhoudswerkzaamheden. Audi doet datzelfde onder het label Audi Lifetime Service.
Lees verder

Toyota maakt prijzen Proace City Electri
Toyota toonde in mei van dit jaar de nieuwe Proace City Electric, een lichte bedrijfswagen met batterij-elektrische aandrijving. Nu maakt Toyota bekend dat de prijzen van de emissievrije bestelwagen beginnen bij 25.995 euro, excl. BTW en subsidies. De Proace City Electric is een aanvulling op de al langer bestaande Proace Electric bedrijfswagenfamilie.
Lees verder

Citroen introduceert C3 You
Citroen introduceert de C3 You!, een voordelige C3 die het aanbod aan de onderkant aanvult. De C3 You! is bovendien zeer exclusief, want deze versie is gelimiteerd op honderd exemplaren en is alleen online te bestellen.
Lees verder

Nissan onthult Townstar
Nissan onthult met de nieuwe Townstar zijn nieuwste generatie compacte lichte bedrijfswagens. De volledig elektrisch aangedreven Townstar moet de overstap naar elektrificatie versnellen. De Townstar introduceert meer dan twintig technologie?n die nieuw zijn in het segment van lichte bedrijfswagens. De nieuwe Nissan Townstar is ontwikkeld voor optimale effici?ntie en veelzijdigheid in stedelijke gebieden. Om aan de uiteenlopende behoeften van de klant te voldoen, wordt hij leverbaar in zowel bestel- als personenuitvoering.
Lees verder

CUPRA start productie Born
CUPRA is in het Duitse Zwickau gestart met de serieproductie van zijn eerste volledig elektrische auto, de CUPRA Born. CEO Wayne Griffiths en bestuursleden van de onderneming bezochten Europas grootste fabriek voor elektrische autos om dit voor CUPRA bijzondere moment bij te wonen. Vanaf november 2021 maken de eerste CUPRAs Born hun opwachting in Nederland.
Lees verder