vrijdag 24 september 2021

Volvo heeft nieuw logo

AUTOWEEK
Volvo heeft nieuw logo
Volvo schaart zich in het rijtje van automerken dat een nieuwe en meer uitgeklede variant van zijn merklogo presenteert. Volvo's nieuwe logo komen we vooralsnog alleen in  reclame- en communicatie-uitingen van het merk tegen.
Lees verder

'Laatste brandstofauto Noorwegen al in 2022'
Officieel heeft Noorwegen het plan om de nieuwverkoop van niet-elektrische nieuwe personenauto's vanaf 2025 te verbieden. Als de huidige trend wordt voortgezet, verdwijnt de puur door een brandstofmotor aangedreven auto echter al in 2022 van het Noorse toneel.
Lees verder

Mercedes-Benz E 55 AMG - Op de Rollenbank
De AMG-modellen van Mercedes met een V8 aan boord schreeuwen om een rollenbanktest. Niet omdat de fabrieksopgave van het vermogen ter discussie staat, maar omdat er zo'n geweldig mooi hamerend geluid uit komt. In Jordy Stupers vinden we een gewillig slachtoffer. Hij kan meteen bekijken of hij goed werk heeft geleverd.
Lees verder

EU-advies: 'Volkswagens EGR-afstelling is illegaal'
Dus jij dacht dat het nu wel een keer klaar was met Volkswagens sjoemelsoftware-soap? Denk nog maar een keer: volgens een Advocaat-generaal van het Europese Hof van Justitie is ook een bepaalde afstelling van de in dieselauto's gebruikte EGR-klep illegaal.
Lees verder

Elektrische Toyota Proace City Electric: vanaf €25.995
Toyota heeft de Nederlandse prijzen van zijn elektrische compacte bedrijfswagen vrijgegeven. De Toyota Proace City Electric heeft een kale vanafprijs van €25.995 en is per direct te bestellen.
Lees verder