zaterdag 18 september 2021

'Wat moet je als oldschool autoliefhebber met al die EV's?' - AutoWeek podcast

AUTOWEEK
'Wat moet je als oldschool autoliefhebber met al die EV's?' - AutoWeek podcast
Deze week is Michiel Willebrands te gast in de podcast. Als coördinator van AutoWeek Classics merkt hij dat er nog altijd veel passie is voor alles met de status youngtimer en ouder. Maar hij vertelt ook dat hij moeite heeft met de onvermijdelijke komst van elektrische auto's, omdat de autopassie zoals hij die heeft er wel mee verdwijnt. Iets waar volgens ons wel meer autofans mee worstelen. Verder blikken de mannen kort terug op de Nederlandse Formule1 waar Michiel bij aanwezig was, en hij ...
Lees verder

Audi Q3 Sportback vs. Jaguar E-Pace - Dubbeltest
De Jaguar E-Pace is in Nederland tot nu toe niet het grootste succes. Met een kleine facelift en als plug-in hybride komt Jaguars 'welpje' nu beter beslagen ten ijs dan ooit tevoren. Dat moet ook, want Audi heeft met de Q3 Sportback in 45 TFSIe-trim een interessant alternatief in huis.
Lees verder

Hyundai Casper op eerste dag 12.000 keer besteld
De Hyundai Casper weet de handen wel op elkaar te krijgen, zo zagen we ook in de reacties hier op AutoWeek.nl. In Zuid-Korea, het enige land waar de Casper vooralsnog leverbaar is, schieten de orders door het dak.
Lees verder

DS 9 - AutoWeek
Vanuit een DS 9 neemt Cornelis met Joas de meest opvallende nieuwtjes van de week door. Ze bespreken onder meer twee auto's die niet naar Nederland komen, maar die ze om verschillende redenen wel graag hier hadden gezien. En die laser-ruitenwissers van Tesla, zal dat wat worden?
Lees verder

Opel Grandland - Back to Basics
De Opel Grandland schitterde al eens eerder in deze rubriek, maar toen ging het nog om de Grandland X. De versie zonder X, maar met een nieuwe neus mag zich vandaag bewijzen.
Lees verder