maandag 20 september 2021

'Wereldwijde autoproductie wordt nog harder geraakt'

AUTOWEEK
'Wereldwijde autoproductie wordt nog harder geraakt'
De wereldwijde auto-industrie mag zich opmaken voor langere tegenvallende productie. De grootste boosdoener is uiteraard het chiptekort. Onderzoeksbureau IHS stelt de verwachtingen naar beneden bij.
Lees verder

Akrapovič-uitlaat voor Bentleys sportiefste
Bentley zet een nieuw uitlaatsysteem op de optielijst van de Continental GT Speed en GT Speed Convertible. De twee sportiefste Bentley-modellen ooit zijn voortaan met knalpijpen van Akrapovič te bestellen.
Lees verder

Vijf super-SUV's: heerlijk onnodig
Het blijft een wat onwennige combinatie: een sportieve versie van een kolossale auto. Ford slaat die weg in met de Expedition ST, maar er zijn natuurlijk al meer van dit soort enorme krachtpatsers.
Lees verder

Hyundai Ioniq 6 vanuit alle hoeken!
De Ioniq 5 is Hyundais eerste, maar zeker niet laatste volledig in de basis als EV ontwikkelde auto. De hoekige Ioniq 5 krijgt volgend jaar de veel plattere en rondere Ioniq 6 boven zich. Die nieuwe elektrische Hyundai Ioniq 6 is nu vanuit alle hoeken beter dan ooit te zien.
Lees verder

Ford hint op meer historische namen voor elektrische auto's
Ford schroomt niet om een historische modelnaam af te stoffen voor een nieuw elektrisch model. Dat zien we met de Ford Mustang Mach-E. Daar blijft het waarschijnlijk niet bij.
Lees verder