maandag 6 september 2021

Winnaar Nissan Dealer Award 2021 bekend

NISSAN
Winnaar Nissan Dealer Award 2021 bekend
ABD Nissan heeft de prestigieuze Nissan Dealer Award 2021 in ontvangst genomen. Deze onderscheiding wordt jaarlijks door Nissan Nederland uitgereikt aan de beste Nissan-dealer van Nederland, die daarmee extra aandacht en erkenning krijgt voor de geleverde topprestatie.
Lees verder

Al 10.000 bestellingen voor nieuwe Nissan QASHQAI in Europa
De geheel nieuwe Nissan Qashqai staat sinds kort bij de Nederlandse dealers in de showroom, maar het aantal orders van klanten heeft in Europa de 10.000 al overschreden.
Lees verder

Nissan onthult EV36Zero – een Electric Vehicle (EV) Hub van £ 1 miljard om de transitie naar een CO2-neutrale toekomst te versnellen
Nissan onthult vandaag Nissan 36Zero, een Electric Vehicle (EV) Hub van £ 1 miljard en een wereldprimeur op het gebied van ecovriendelijke EV-productie. Nissan EV36Zero is gecentreerd rond de fabriek in Sunderland, Groot-BrittanniĆ«, en geeft het streven naar CO2-neutraliteit een extra impuls. Bovendien biedt Nissan EV36Zero een nieuwe totaaloplossing voor emissievrij rijden.
Lees verder

Nissan versnelt elektrificatie en realisatie van CO2-neutrale bedrijfsvoering
Nissan versnelt de volledige elektrificatie van modellen en realisatie van CO2-neutrale bedrijfsvoering door zich aan te sluiten bij 'Race to Zero', een unieke campagne die door de Verenigde Naties wordt ondersteund. Nissan is de eerste Japanse autofabrikant die zich bij deze campagne aansluit.
Lees verder

Elektrische mijlpaal voor Nissan: 250.000ste EV verkocht in Europa
Lees verder