donderdag 2 september 2021

Zoveel CO2-uitstoot komt er van een elektrische Polestar 2

AUTOWEEK
Zoveel CO2-uitstoot komt er van een elektrische Polestar 2
Polestar wil inzichtelijk maken hoeveel CO2-uitstoot er toe te schrijven is aan de Polestar 2. Dat het merk zo open wil zijn, kondigde het een jaar geleden al aan. Nu is men klaar met analyseren en krijgen we de harde cijfers te zien.
Lees verder

Prijs Skoda Enyaq iV 80x met 265 pk bekend
De elektrische Skoda Enyaq iV is vanaf begin 2022 ook leverbaar als 80X. De Skoda Enyaq iV 80X is direct de sterkste versie die je van de elektrische SUV kunt krijgen, maar zal dat waarschijnlijk niet lang blijven.
Lees verder

VIP LEVC Taxi is extreem luxe London Cab
Hoewel je in Londen nog altijd klassieke London Cabs ziet rijden, is het merendeel inmiddels het moderne equivalent van LEVC. Daarin vertoef je als passagier al een stuk beter dan vroeger, maar het kan altijd luxer. Dat bewijst Clive Sutton.
Lees verder

Mercedes-Benz laat elektrische EQE zien
Bergen Mercedes-nieuws tijdens de IAA van Múnchen. Mercedes-Benz trekt er namelijk onder meer het doek van de elektrische EQE, de kleinere elektrische broer van de EQS.
Lees verder

Gefacelifte BMW 8-serie Coupé op pad
De BMW 8-serie staat op het punt een zogenaamde Life Cycle Impulse (LCI) te ontvangen. Een facelift dus, de 8-serie Coupé is immers al sinds medio 2018 op de markt. Op een nieuwe set spionagefoto's is de bijgeschaafde 8-serie Coupé vanuit alle hoeken te zien.
Lees verder