dinsdag 21 september 2021

Zweedse Volta Trucks gaat elektrische vrachtwagens bouwen in Steyr, Oostenrijk

AUTOFANS
Zweedse Volta Trucks gaat elektrische vrachtwagens bouwen in Steyr, Oostenrijk
Taal Nederlands Na een laatste financieringsronde heeft Zweedse start-up Volta Trucks in totaal meer dan 60 miljoen euro binnengehaald voor de productie van haar Zero, een elektrische vrachtwagen (7.5 tot 19 ton) die in elkaar zal worden geschroefd bij Steyr Automotive in Oostenrijk dat voorheen bussen en vrachtwagens van MAN bouwde. Wie heeft die Tesla Semi nog nodig?
Lees verder

Toyota introduceert hybridemotor met 443 pk en 790 Nm koppel!
Taal Nederlands Hybrides voor watjes? Dat zeg je beter niet te luid tegen Toyota! Want het merk van de Prius heeft een maar liefst 443 pk sterke hybridemotor gelanceerd in haar nieuwe generatie Tundra pick-up. Die 3.5 i-Force Max Hybrid moet je evenwel niet meteen in de Europese Corolla gaan verwachten. Al mogen we dromen natuurlijk.
Lees verder

Korte test: Volkswagen ID.3 Pro S 74 kWh (2021)
Taal Nederlands Bij de meeste elektrische auto's rijst al snel de vraag of het rijbereik groot genoeg is. Volkswagen countert die vraag door een ID.3 te presenteren die het rijbereik van een benzinewagen hanteert. Wij gingen de baan op en reden de accu leeg... of toch niet helemaal.
Lees verder

Michelin komt met de CrossClimate 2 allseason band (2021)
Taal Nederlands Michelin laat ons weten dat het zijn CrossClimate-band, de allseasonband die we liever niet zo mochten noemen, vernieuwd heeft. De CrossClimate 2 wil nog meer veelzijdigheid bieden en heeft nu ook de stempel 'allseasonband' met trots aanvaard.
Lees verder

Aston Martin DB5 Junior 'No Time To Die'-Edition is kinderdroom op wielen
Taal Nederlands Welgestelde kleintjes kunnen hun 007-dromen nu kwijt dankzij een samenwerking tussen de Bond-film No Time To Die en The Little Car Company. Het resultaat is een speelgoedauto met een elektrische aandrijflijn, talloze gadgets en stiekem ook genoeg plaats voor volwassen kinderen…
Lees verder