maandag 18 oktober 2021

Audi TT RS - Eerste rijtest

AUTOWEEK
Audi TT RS - Eerste rijtest
De Audi TT RS is waarschijnlijk niet het eerste model dat in je opkomt als de termen 'Audi' en 'RS' worden gecombineerd. Toch is hij er nog, inclusief een vrij recent vernieuwd voorkomen en natuurlijk die heerlijke vijfcilinder.
Lees verder

Hoe de Lotus Eleven het sportwagenmerk op de kaart zette
Zonder de XI (of Eleven, of 11) zou Lotus waarschijnlijk nooit zijn doorgedrongen tot de hoogste regionen van de autosport.
Lees verder

Een tijdreis door de autohistorie met Maarten van Rossem - de jaren 40 en 50
Maarten van Rossem weet niet alleen veel over geschiedenis, maar ook over auto's. Een ideale combinatie om samen met hem eens door de showroom van E&R Classics in Waalwijk te neuzen. In deze zevendelige serie neemt Michiel Willebrands je mee langs een kleine eeuw autohistorie, waarbij Maarten van Rossem de auto's op zijn eigen, unieke wijze van commentaar voorziet.
Lees verder

Vietnamese Vinfast naar LA Auto Show
Vinfast laat zich van zijn ambitieuze kant zien. Niet alleen komt het Vietnamese merk binnenkort onze kant op, ook heeft het de Verenigde Staten op de korrel. Vinfast laat in november zijn twee eerste modellen in Los Angeles zien.
Lees verder

'Overheid moet eens structureel investeren in mobiliteit'
De Mobiliteitsalliantie stuurt een brandbrief naar de formerende politieke partijen. Het benadrukt het belang van structurele investeringen in mobiliteit, in plaats van de 'eenmalige potjes' waar nu vaak sprake van is.
Lees verder