donderdag 14 oktober 2021

BMW Group boekt tot en met september een aanzienlijke omzetgroei. Het elektro-offensief van de groep wordt consequent...

BMW GROUP
BMW Group boekt tot en met september een aanzienlijke omzetgroei. Het elektro-offensief van de groep wordt consequent vooruit gedreven, de verkoop van volledig elektrische voertuigen meer dan verdubbeld
BMW Group leverde 1.932.236 BMW, MINI en Rolls-Royce voertuigen aan klanten in het jaar tot eind september - een aanzienlijke stijging van de verkoop van +17,9 procent jaar-op-jaar. Alle merken rapporteerden omzetgroei in alle regio's van de wereld. Het bedrijf bouwde voort op zijn sterke concurrentiepositie in belangrijke kernmarkten zoals de VS, Europa en China. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

Anne Brons volgt Stefanie Wurst op als CEO BMW Group Nederland.
Op 1 november 2021 krijgt BMW Group Nederland een nieuwe CEO. Anne Brons, Directeur Sales bij BMW Group Nederland, volgt Stefanie Wurst op die Rijswijk verruilt voor het BMW Group hoofdkantoor in München.
Lees verder

Rotterdam en BMW Group blijven samen de toekomst van duurzame mobiliteit onderzoeken.
Samenwerking sinds 2018 wordt voortgezet met vernieuwde MoU tot 2027 +++ nieuwe pilotprojecten worden uitgerold op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en toegankelijkheid +++ Rotterdammers uitgebreid betrokken bij ontwikkeling van mobiliteit.
Lees verder

Sheer Driving Pleasure krijgt een update: Nieuwe Remote Software Upgrade voor ongeveer twee miljoen BMW voertuigen wereldwijd.
BMW Group biedt zijn derde over-the-air upgrade dit jaar. Deze uitgebreide remote software upgrade campagne zal zich richten op het uitbreiden en verbeteren van rijassistentie functies. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW en MINI dealers maken duurzaamheid tastbaar voor de klant.
Ondertekening Dealer Duurzaamheidsconvenant +++ Elke BMW en MINI vestiging committeert zich aan zes duurzaamheidsdoelen +++ Overeenkomst tussen de dealers onderling +++ Middel om duurzaamheid voor klanten in de showroom geloofwaardig en tastbaar te maken.
Lees verder