dinsdag 12 oktober 2021

Elektrische SsangYong Korando e-Motion dit jaar in Nederland

AUTOWEEK
Elektrische SsangYong Korando e-Motion dit jaar in Nederland
SsangYong heeft een volledig elektrische versie van de Korando in het vat zitten. Daarvan weten we uit betrouwbare bron dat die Korando e-Motion geheten elektrische versie nog voor het einde van het jaar in Nederland verschijnt.
Lees verder

Toename EV-verkoop zorgt voor megaomzet Fastned
Snellaadbedrijf Fastned heeft zijn omzet in het derde kwartaal van dit jaar tot enorme hoogte zien stijgen. De omzet steeg in de eerste negen maanden van dit jaar met maar liefst 96 procent naar 3,2 miljoen euro. Volgens Fastned houdt de omzetstijging verband met de almaar toenemende verkoop van elektrische auto's.
Lees verder

Toyota Hilux in GR Sport-kostuum
Toyota introduceert en opvallend sportief uitgevoerde versie van zijn meest praktische werkpaard: de Hilux. De Toyota Hilux maakt namelijk kennis met het GR Sport-label.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 41
AutoWeek 41 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Deze week neemt onder meer een potentiële verkoopknaller het op tegen de auto die al bovenaan de verkoopcijfers staat, maar uiteraard is er veel meer te verwachten.
Lees verder

BYD's nieuwste elektrische SUV voor Europa
Het Chinese Build Your Draams (BYD) heeft grote Europese ambities, maar naar in Noorwegen is het merk in nog geen enkel Europees land actief. Daar komt binnenkort verandering in. AutoWeek kan je alvast de eerste afbeeldingen laten zien van een splinternieuwe elektrische SUV die mogelijk als elektrische Tang naar Nederland komt. En dan hebben we het niet over een elektrisch geladen grijpgereedschap.
Lees verder