Doorgaan naar hoofdcontent

Ford onthult nieuwe Tourneo Connect

AUTOZINE
Ford onthult nieuwe Tourneo Connect
Ford onthult de nieuwe Tourneo Connect. Het nieuwe model is leverbaar in twee lengtevarianten. Het interieur biedt ruimte voor maximaal zeven inzittenden. Nieuw voor de Tourneo Connect zijn vierwielaandrijving en een voor de benzineversie nieuwe automatische transmissie. Dankzij deze opties is in het uitgebreide aanbod van benzine- en dieselmotoren nog meer variatie mogelijk dan voorheen.
Lees verder

Vooruitblik: Ford Focus
De Ford Focus is een middelgrote auto met een gemiddeld prijskaartje. Het aanbod van dit soort auto's is enorm en de enige manier om te overleven is daarom om voortdurend scherp te blijven. Het kon dus niet missen: al 3 jaar na de introductie van de vierde generatie van de Focus is het nu tijd voor een facelift. Terwijl een handgebouwd exemplaar in een fotostudio in Duitsland werd vastgelegd voor de nieuwe folder, keek Autozine over de schouders mee voor een eerste indruk.
Lees verder

Autotest: Opel Combo-e
De elektrische auto komt er aan! Dat geldt niet alleen voor personenauto's, maar zeker ook voor bedrijfswagens. Immers, daarbij wordt nog meer gekozen met het verstand dan met het gevoel. En omdat de energiekosten van een elektrische auto heel laag liggen, slaat de balans al snel uit naar zakelijk elektrisch rijden. We moeten dus van liters naar Watts. Om dat de demonstreren staat een bijzondere opdracht op het programma: breng per Opel Combo 200 liter water naar een aquarium zonder CO2 uit te stoten.
Lees verder

App vergroot bereik elektrische Volvo's
Berijders van een volledig elektrische Volvo XC40 Recharge kunnen binnenkort de actieradius van hun auto optimaliseren dankzij de nieuwe in-car Range Assistant-app. De speciale app is als betaversie inbegrepen bij de meest recente over-the-air software-update voor het infotainmentsysteem met Android Automotive OS-software.
Lees verder

Citroen verlaagt prijs C5 Aircross PHEV
Citroen verlaagt de prijs van de plug-in hybride C5 Aircross SUV HYBRID 225 e-EAT8. Rijden kan vanaf 39.890 euro in de Business-variant. Hierdoor is de step up van de versie metPureTech 130 EAT8-benzinemotor naar een plug-in hybride kleiner dan voorheen.
Lees verder