vrijdag 8 oktober 2021

Fusie BMW Financial Services en Alphabet per 1 januari 2022.

BMW GROUP
Fusie BMW Financial Services en Alphabet per 1 januari 2022.
Al geruime tijd werken BMW Financial Services en Alphabet achter de schermen aan een merger om met vereende krachten en toekomstgericht in te kunnen spelen op de veranderende mobiliteitsbehoeften.
Lees verder

Sustainably produced and highly individual: BMW M4 small series takes shape using new paint process
+++ BMW Group Plant Dingolfing test nieuw verfproces +++ Oversprayvrije verftoepassing opent een breed scala aan mogelijkheden voor maatwerk +++ Unieke combinatie van voordelen voor de klant en duurzaamheid +++ Technologie verhoogt zowel hulpbronnen- als energie-efficiëntie ++ + Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

De nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer.
Ruimtelijkheid, het voor BMW typerende rijplezier en een extreem progressieve benadering zijn de kenmerken van de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer. De tweede generatie van de sportieve allrounder voor het compacte premiumsegment ziet er dynamischer uit en heeft een krachtige uitstraling dankzij de heldere BMW designtaal.
Lees verder

BMW Group investeert in innovatieve methode voor efficiënte en duurzame lithiumwinning
Nieuw proces van Lilac Solutions richt zich op duurzame winning, efficiëntie en kosten. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW Motorrad is helemaal klaar voor de 20e BMW Motorrad Days.
Ze worden voor het eerst gehouden op 2 en 3 juli 2022 in Berlijn en direct na het Pure&Crafted Festival. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder