woensdag 20 oktober 2021

Gemiddelde prijs tweedehands auto stijgt

AUTOWEEK
Gemiddelde prijs tweedehands auto stijgt
De vraag naar tweedehands auto's is groot, met een stijging van de prijzen van occasions als gevolg. Autoscout24.nl maakt de gemiddelde prijs van een gebruikte auto op zijn site bekend die die trend illustreert.
Lees verder

Volkswagen ID4 rijdt recordafstand
De Volkswagen ID4 heeft een Guinness World Record op naam weten te zetten. Volkswagen mag de ID4 de elektrische auto noemen waarmee de langste trip in één land ooit gereden.
Lees verder

Tekort aan winterbanden dreigt
Wie dit jaar nog zijn zomerbanden wil verruilen voor winterbanden of all-seasonbanden, krijgt daar misschien niet de kans voor. De voorraad winterbanden en all-seasonbanden was de afgelopen tien jaar niet zo laag als nu.
Lees verder

Skoda Favorit - Rijtest - Uit de Oude Doos
Enkele maanden nadat Volkswagen een flink belang kreeg in Skoda, reed AutoWeek met de Favorit. De voorloper van de Fabia en bovendien de laatste Skoda die nog geheel onder Tsjechisch bewind tot stand kwam.
Lees verder

Volkswagen ID.3 - Afscheid duurtest
De Volkswagen ID.3 kende een roerige start als duurtester. We begonnen met een 1St Max in het groenblauw, maar die auto werd binnen een maand vervangen door een grijze met dezelfde specificaties. Hoe verging het die?
Lees verder