dinsdag 5 oktober 2021

Genesis GV60 neemt 77 kWh mee naar Europa

AUTOFANS
Genesis GV60 neemt 77 kWh mee naar Europa
Taal Nederlands De Genesis GV60 komt dan toch naar Europa. Daarmee krijgt het Koreaanse EV-platform van de Ioniq 5 en de Kia EV6 er dus officieel een derde telg bij op het E-GMP-platform.
Lees verder

ABB Terra 360 moet snelste snellader ter wereld zijn
Taal Nederlands De Zwitserse laadspecialist ABB heeft naar eigen zeggen de snelste EV-lader ter wereld klaar. Vanaf eind 2021 moet de 360 kW-snellader op Europese wegen opduiken.
Lees verder

Korte Test: Opel Manta GSe Elektromod (2021)
Taal Nederlands Als de verbrandingsmotor wordt verboden, is er dan nog plaats voor old- en youngtimers? Of moet je old en young toch elektrificeren? Opel deed de elektro-oefening al eens voor met zijn Manta A in de vorm van de Manta GSe ElektroMOD. Wij mochten even een blokje om.
Lees verder

Over Zweedse car culture, het Autosalon en elektrische restomods – RoadTrip #47
Taal Nederlands Iets later dan gepland staat hij online, onze tweewekelijkse podcast. Daar zit een vakantie voor iets tussen, en dat is ook het centrale thema van deze RoadTrip.
Lees verder

Dit is de BMW 2 Reeks Active Tourer voor je 'm mocht zien
Taal Nederlands BMW breidt een vervolg aan de 2 Reeks Active Tourer monovolume die het in 2014 lanceerde. Hoewel momenteel nog verborgen in de coulissen, is er toch al een eerste plaat van de nieuwe MPV opgedoken. De grille-situatie bij deze nieuwe BMW? Kijk even mee!
Lees verder