woensdag 6 oktober 2021

Honda toont nieuwe generatie Civic Type R

AUTOFANS
Honda toont nieuwe generatie Civic Type R
Taal Nederlands Het was nagelbijten voor Civic Type R-fanaten. Want zou Honda nog wel een nieuwe generatie van de hothatch bouwen met de strengere emissienormen in de wereld? Het Japanse merk maakt nu zelf komaf met de twijfel door de eerste teaserplaten de wereld in te sturen. De Type R is back! Met knoert van een spoiler en 3-voudige uitlaat.
Lees verder

Toyota GR 86 onder handen genomen door Pandem (Rocket Bunny)
Taal Nederlands Met de Rocket Bunny-kit heeft Pandem een iconische bodykit ontwikkeld die op ongeveer alles van Volkswagen Polo tot Lamborghini Huracan kan geplakt worden. Voor de nieuwe GR 86 van Toyota heeft Pandem ondertussen ook haar kit klaar. Die maakt de Japanse sportcoupé belachelijk bruut.
Lees verder

Piech GT is elektrische 911 die Porsche niet durft bouwen
Taal Nederlands Dat er momenteel een compleet gebrek is aan elektrische sportwagens, laat dat duidelijk zijn. Het Zwitserse Piech wil daar verandering in brengen met de GT, een 600 pk sterke elektrische sportwagen naar het recept van de Porsche 911. Niet verrassend, want bezieler Toni Piech is kleinzoon van Ferdinand Porsche. Jep, de oprichter van.
Lees verder

Gametest: WRC 10 (2021)
Taal Nederlands Twintig jaar geleden lanceerde Evolution Studios de eerste officieel gelicenseerde WRC racegame. Ondertussen zitten de rechten onder de vleugels van Kylotonn en zijn we toe aan WRC 10. Is dit dé rallygame aller rallygames?
Lees verder

Officieel: BMW 2 Reeks Active Tourer, meer stekkerversies en grotere nieren (2021)
Taal Nederlands Wat in 2014 een vreemde gok leek, blijkt zeven jaar later een bescheiden succesverhaal. BMW haalt nu dus het doek van de tweede generatie van zijn 2 Reeks Active Tourer. Die doet het voortaan met meer plug-inhybrides, milde hybrides en... een flink groter radiatorrooster.
Lees verder