woensdag 27 oktober 2021

Jaguar XJ (1977) - In het Wild

AUTOWEEK
Jaguar XJ (1977) - In het Wild
Sommige auto's hoeven niet in topstaat te verkeren om prachtig te zijn. Dat zullen ongetwijfeld veel mensen voor deze Jaguar XJ vinden gelden. Een echte ruwe diamant, hopelijk met een mooie toekomst.
Lees verder

Weblog: Brandgevaaaaaaar! - Weblog
Eén ding vergat ik. Ik woon in een flat en dat doe je niet alleen. Het gesprek met medebewoners kwam snel op de huidige discussie over de brandgevaarlijkheid van elektrische auto's. Sterker nog; ik stelde zelf het thema aan de orde, al rijdt in ons complex met vooral oudere bewoners nu iedereen nog op benzine. Er is veel over te doen en dat gaat ook ons aan omdat ook wij op langere termijn elektrisch zullen rijden, of we willen of niet. Zijn stekkerauto's zo vuurgevaarlijk? Er is veel ...
Lees verder

'EV's kosten Franse autosector mogelijk kwart van de banen'
Door de overgang naar elektrisch rijden dreigt Frankrijk tot een kwart van de banen in de auto-industrie te verliezen. Dat vreest een lokale belangenvereniging.
Lees verder

Nieuwe Range Rover: elektrisch en zevenzitter
De nieuwe Range Rover is gladder en strakker en toch ziet iedereen in één oogopslag wat het is. Land Rovers super-SUV komt als zevenzitter en vanaf 2024 is hij er ook helemaal elektrisch. Verder is hij er weer als plug-in hybride en als mild hybride met zowel diesel- als benzinemotoren. En uiteraard is er weer een V8.
Lees verder

Chevrolet Corvette Z06: sterkste turboloze V8 ooit
Dat de huidige Chevrolet Corvette het allemaal net even anders doet dan zijn voorgangers, bewijst de Amerikaanse spierbundel opnieuw. Chevrolet persenteert nu namelijk de nieuwe Z06 en ook die extra potente versie bewandelt een ander pad dan gebruikelijk.
Lees verder