donderdag 21 oktober 2021

Morris Minor Traveller (1968) - In het Wild

AUTOWEEK
Morris Minor Traveller (1968) - In het Wild
De Morris Minor Traveller die je hier voor je ziet, staat er op het oog knap bij. Toch heeft-ie al een redelijk bewogen verleden en een licht onzekere toekomst. Tijd voor een nadere blik op deze markante Brit.
Lees verder

Ford Mustang Mach-E krijgt grotere actieradius
Goed nieuws voor wie een Ford Mustang Mach-E met het grootste accupakket heeft of ambieert: Ford gaat een groter deel van de accu benutten en daarmee krijgt de elektrische Mustang een groter bereik.
Lees verder

Nieuwe Range Rover gelekt
De nieuwe Range Rover wordt volgende week pas officieel onthuld, maar is nu al grotendeels te zien op gelekte afbeeldingen. Land Rover gaat duidelijk voor een evolutie van de huidige Range Rover, al is de achterkant wel opvallend anders.
Lees verder

Test: BMW 420i Cabrio
In het premiumsegment is de cabriolet een blijvertje. Dat resulteerde opnieuw in een open versie van de BMW 4-serie, die in tegenstelling tot zijn voorganger een stoffen kap heeft. Daarmee wint hij aan uitstraling..
Lees verder

Rijkswaterstaat doet proeven om files sneller op te lossen
Rijkswaterstaat is bezig met proeven om files sneller op te lossen. Die zijn vooral gericht op het sneller afhandelen van een ongeval om vertraging tot een minimum te beperken.
Lees verder