woensdag 27 oktober 2021

Nissan Micra - Occasion aankoopadvies

AUTOWEEK
Nissan Micra - Occasion aankoopadvies
De Nissan Micra is over de jaren een steeds volwassener auto geworden. We nemen eens een middag een Micra mee om er eens kritisch omheen te lopen, te zien welke problemen er zijn en welke adviezen er zijn om 'm als occasion te kopen.
Lees verder

Mazzanti Evantra Pura: exclusief in de marge
Het Italiaanse Mazzanti Automobili heeft een nieuwe telg toegevoegd aan zijn Evantra-familie. We maken kennis met de Mazzanti Evantra Pura, een supercar van de oude stempel.
Lees verder

Mazda MX-6 (1992) - In het Wild
De Mazda MX-6 staat wellicht bij velen niet meer heel duidelijk op het netvlies en is in Nederland bovendien altijd al een relatieve zeldzaamheid geweest.
Lees verder

Fiat komt met nieuwe Ulysse en Scudo
Fiat stoft een oude modelnaam af. Het merk trekt de naam Ulysse uit de mottenballen en komt ook weer met een nieuwe Scudo. Toch is de aankondiging wellicht minder interessant dan je aanvankelijk zou denken.
Lees verder

Ford Mustang Mach-E en Hyundai Ioniq 5 scoren 5 NCAP-sterren
Euro NCAP heeft een vijftal nieuwe modellen aan bonken gereden. Ditmaal moesten de elektrische Ford Mustang Mach-e en Hyundai Ioniq 5 het ontgelden. Ook werden de Toyota Yaris Cross, Hyundai Tucson en Bayon aan de veiligheidsproeven onderworpen. Goed nieuws: de slechtste score was een nette vier NCAP-sterren.
Lees verder