maandag 11 oktober 2021

Olympisch kampioene Nafi Thiam wisselt Audi in voor Polestar (Zoute GP)

AUTOFANS
Olympisch kampioene Nafi Thiam wisselt Audi in voor Polestar (Zoute GP)
Taal Nederlands Alsof Polestar met de 1 Gold Edition en 2 experimental nog niet genoeg nieuws had te tonen tijdens de Zoute Grand Prix besloot de Belgische afdeling ook in Knokke wereldkundig te maken dat Olympisch kampioene Nafi Thiam voortaan ambassadeur wordt van het merk.
Lees verder

Eerste blik: Opel Astra (2021)
Videotips Taal Nederlands Opel, hybride, video Sinds Opel een nieuwe thuis heeft gevonden onder de vleugels van Stellantis, gaat het de Duitsers voor de wind. Maar het belangrijkste model van le nouveau Opel wordt misschien wel de Astra. Want als de hoeksteen van je gamma goed zit, dan is dat veelbelovend voor de rest. Is dat het geval? Wim ging alvast eens op preview. De Opel Astra heeft het GM-juk finaal van zich afgeworpen. Wordt deze nieuwe generatie de beste Astra in jaren? Wim...
Lees verder

AC Schnitzer-M3 gooit alle discretie overboord
Taal Nederlands De Akense tuner AC Schnitzer legt de laatste hand aan zijn aanpassingen voor de BMW M3. Naast een schep meer vermogen krijgt die ook een schep meer... spoiler.
Lees verder

Rijtest + video: Hyundai i20 N (2021)
Taal Nederlands Met de i30 N zette Hyundai vijf jaar geleden een dijk van een hot hatch neer. Kunnen de Zuid-Koreanen dat succes nog eens herhalen in het segment van de compacte hatchback? De i20 N zet zich alvast klaar aan de meet. 3...2...1... START!
Lees verder

"Helft ID.3-kopers is nieuwe Volkswagen-klant"
Taal Nederlands De productiestart verliep dan wel niet van een leien dakje, maar ruim een jaar na het marktdebuut is Volkswagen tevreden met de verkoop van de elektrische ID.3. Zowat de helft van de kopers zijn nieuwe klanten voor het merk.
Lees verder