vrijdag 15 oktober 2021

Over veilinghuis Bonhams en de Zoute GP, met Grégory Tuytens – RoadTrip #48

AUTOFANS
Over veilinghuis Bonhams en de Zoute GP, met Grégory Tuytens – RoadTrip #48
Taal Nederlands Opnieuw een podcast op locatie: deze keer vormt de Zoute Grand Prix het decor van RoadTrip. Onze gast? De organisator van de Bonhams-veiling, waar een Bugatti EB110 en een Ferrari F40 onder de hamer gingen...
Lees verder

Ford Focus en Focus ST onder het mes (2021)
Taal Nederlands Een kleine maand na de Fiesta stuurt Ford de Focus naar de plastisch chirurg. De update is visueel en technologisch, maar op echte hybrides is het nog even wachten. De sportieve ST blijft wel overeind.
Lees verder

Nieuwe Lexus LX is Toyota Land Cruiser met gigantische grille (2021)
Taal Nederlands Het SUV-vlaggenschip van Lexus is niet de RX, maar de LX. Die is toe aan een nieuwe generatie, met indrukwekkend radiatorrooster. En jij vond de grille van de BMW 4 Reeks over-the-top?
Lees verder

Land Rover Discovery voegt wat flair toe met Metropolitan Edition
Taal Nederlands Met de regelmaat van de klok rijdt Land Rover net als Jaguar speciale versies voor van zijn modellen. Nu is de Discovery aan de beurt, met de Metropolitan Edition.
Lees verder

Chiptekort laat zich voelen: inschrijvingen nieuwe auto's in EU op laagste peil sinds 1995
Taal Nederlands Het wereldwijde chiptekort laat zich flink voelen in de inschrijvingen van nieuwe auto's. In Europa was afgelopen maand september zelfs de slechtste sinds 1995, zegt autoconstructeursvereniging ACEA. Over het hele jaar doen de inschrijvingen het wel nog beter dan in coronajaar 2020.
Lees verder