dinsdag 5 oktober 2021

Piëch GT: elektrische retrocoupé klaar voor 2024

AUTOWEEK
Piëch GT: elektrische retrocoupé klaar voor 2024
Lang bleef het stil rond Piëch Automotive, het merk van de zoon van oud-Volkswagen topman Ferdinand Piëch. Tot nu. Het nog altijd kersverse merk laat zijn eerste productierijpe auto zien: de Piëch GT.
Lees verder

Peugeot J7 (1974) - In het Wild
Als je denkt dat alleen puntgave klassiekers in deze rubriek verschijnen, heb je het mis. Dat bewijst deze Peugeot J7 wel, al zetten we onze vraagtekens bij de werkelijke staat van het busje.
Lees verder

Honda Civic Type R: drie bijzondere voorgangers
Honda werkt aan een volledig nieuwe Civic Type R. Liefhebbers zitten ongetwijfeld al watertandend te wachten op het volgende hoofdstuk in de Type R-geschiedenis. Dat de Type R voor verrassingen kan zorgen, weten we uit het verleden.
Lees verder

Bentley Bentayga zwart en mysterieus op 'Ring
Bentley speert met een Bentayga over de Nürburgring-Nordschleife. Dat levert een reeks bijzondere foto's op van de forse SUV, waarop over de hele auto iets nieuws te zien is.
Lees verder

Skoda Rapid - Occasion aankoopadvies
We geven je wat tips over een gebruikte Skoda Rapid. Wat heb je aan zo'n tweedehands Rapid en hoe houd je de uitvoeringen van deze compacte Skoda uit elkaar? Occasiontips over technische gebreken en rijkwalteiten.
Lees verder