vrijdag 1 oktober 2021

Polestar op weg naar de beurs

AUTOFANS
Polestar op weg naar de beurs
Taal Nederlands Volvo's elektrische zustermerk Polestar is op weg naar de beurs. Het krijgt daarvoor de hulp van Gores Guggenheim, een bedrijf dat al genoteerd staat op technologiebeurs Nasdaq. De beurswaarde van Polestar wordt geschat op 20 miljard dollar.
Lees verder

Volkswagen: meer rijbereik en nieuwe motor voor toekomstige eHybrid-modellen
Taal Nederlands De Duitse constructeur Volkswagen is van plan om zijn plug-inhybride aandrijflijn een stevige update te geven. De toekomstige eHybrid-modellen, die vanaf 2023 worden verwacht, krijgen een nieuwe verbrandingsmotor en extra batterijcapaciteit.
Lees verder

Rolls-Royce Spectre: eerste elektrische Rolls in 2023
Taal Nederlands Rolls-Royce heeft een datum en een modelnaam gekleefd op zijn eerste elektrische model: de tweedeurscoupé Spectre moet in 2023 de rangen van het Britse luxemerk gaan vervoegen.
Lees verder

Officieel: Jeep Grand Cherokee (2021)
Taal Nederlands De alweer vijfde generatie van de Grand Cherokee is klaar om zich in de spotlight te wurmen van SUV-aficionado's. Hoewel hij enerzijds de kaart van emotie trekt met zijn 5.7-liter V8 Hemi, is er voor het eerst ook een versie met een plug-inaandrijving. Centraal blijft echter zijn verzoening van comfort met offroadkunde staan. Dit is hoe Amerika een Range Rover zou bouwen.
Lees verder

Eerste test: MG Marvel R Performance (2021)
Taal Nederlands Met de ZS EV schoof MG de eerste betaalbare elektrische gezinswagen naar voren. Met deze Marvel R wil het Britse merk nu gaan stoeien met de grotere leasingjongens. Autofans doet de eerste test met de Marvel R Performance, een door 3 (!) elektromotoren aangedreven vierwielaangedreven variant.
Lees verder