donderdag 21 oktober 2021

Porsche bevestigt komst 718 Cayman GT4 RS

AUTOFANS
Porsche bevestigt komst 718 Cayman GT4 RS
Taal Nederlands Porsche bereidt zich voor op een nieuwe première volgende maand. Dan krijgt de extreme 718 Cayman GT4 het gezelschap van de nog radicalere GT4 RS.
Lees verder

Land Rover plaagt met nieuwe Range Rover, debuut volgende week
Taal Nederlands Volgende week wordt het doek gehaald van de vijfde generatie Range Rover. In de tussentijd sturen de Britten – hoe kan het ook anders? - al wat teasermateriaal de digitale ether in.
Lees verder

Proefproject trajectcontroles: geen tolerantiemarges of quota meer
Taal Nederlands Wie vanaf vandaag de trajectcontrole van de Craybeckxtunnel op de E19 in Antwerpen of die van de E314 tussen Lummen en Halen passeert, let maar beter extra op zijn snelheid. De trajectcontroles zijn nu permanent actief en houden geen rekening meer met een tolerantiemarge.
Lees verder

Chevrolet onthult 1.004 pk sterke "crate engine"
Taal Nederlands Is het motorblok van je Opel Astra in de winter van zijn carrière of zoek je nog een krachtbron voor een nieuw projectcar? Dan kan je voortaan bij Chevrolet een 1.004 pk sterke 10.35-liter V8 bestellen. Milieu wie?
Lees verder

Gefortuneerde klant liet Countach 3 jaar lang restoren door... Lamborghini!
Taal Nederlands Het resultaat is de Lamborghini Countach LP 500 Recreation, de meest meesterlijk gerestaureerde Countach op deze aardbol. Al is dat niet moeilijk na 25.000 werkuren. Dat is een factuur die we liever niet zien...
Lees verder