donderdag 7 oktober 2021

Prijzen MG Marvel R Electric bekend

AUTOWEEK
Prijzen MG Marvel R Electric bekend
MG breidt zijn Nederlandse modellenaanbod uit met de Marvel R Electric, een elektrische SUV dat zich direct als topmodel bovenaan de Europese MG-voedselketen positioneert. De MG Marvel R Electric heeft in Nederland een vanafprijs van €45.985 en is vanaf eind oktober te bestellen.
Lees verder

A12 weer open: wereld van verschil
De A12 is weer helemaal open voor verkeer. Het sinds maandagavond 27 september afgesloten deel is donderdagochtend om 5:00 weer vrijgegeven. Dat had onmiddellijk een flink effect op de drukte op de weg.
Lees verder

MG5 Electric: elektrische stationwagon blijft onder de 30 mille
Elektrische auto's zijn er al in diverse soorten en maten, maar een elektrische stationwagen kun je in Nederland nog niet kopen. Nog niet, inderdaad. MG haalt begin volgend jaar namelijk de 5 Electric naar ons land, een auto waar het merk nu meer informatie over vrijgeeft.
Lees verder

MG ZS EV: facelift brengt veel grotere actieradius
MG voert een grondige facelift door op de kortstondig in ons land niet aan te slepen ZS EV. De bijpuntsessie geeft de verkopen compacte elektrische cross-over mogelijk een nieuwe verkoopimpuls, de vernieuwde ZS EV wordt namelijk ook op technisch vlak flink verbeterd.
Lees verder

Nieuwe Ford Ranger
Het testwerk met de nieuwe Ranger is in volle gang en Ford acht de tijd derhalve rijp om weer iets van zijn nieuwe pick-up te laten zien. De officiële onthulling van de nieuwe Ford Ranger verwachten we volgend jaar.
Lees verder