woensdag 20 oktober 2021

Rijtest: Subaru Forester e-Boxer Sport (2021)

AUTOFANS
Rijtest: Subaru Forester e-Boxer Sport (2021)
Taal Nederlands De Subaru Forester staat alweer een tijdje in de catalogus. Recent kreeg hij een Sport-versie toegevoegd. Wij trokken de piste op en gingen op weg met de nieuwste versie van deze oer-crossover.
Lees verder

Volgende generatie Nissan Leaf een mini-Ariya?
Taal Nederlands Met de Leaf was Nissan één van de eerste automerken die een volwassen elektrische hatchback naar voren schoof. De derde generatie kan wel eens de verlengdraad van schouder gaan wisselen. Want de Japanners willen van de Leaf een crossover maken naar het recept van de Ariya.
Lees verder

Viva Italia: Maserati Grecale uitgesteld naar lente 2022
Taal Nederlands Maserati was er zeker van: volgende maand (16 november) zou het Italiaanse merk haar Grecale voorstellen, een crossover die degens moet gaan kruisen met pakweg de Porsche Macan. Helaas. Wegens "achtergrondproblemen" zal de SUV pas in de lente van volgend jaar worden onthuld.
Lees verder

Honda Civic Si is ode aan manuele versnellingsbak (2021)
Taal Nederlands Honda lanceert in de VS een sportievere variant van de pas gelanceerde Civic. Die Civic Si zet zich niet zozeer in de spotlight door zijn vermogen (200 pk), wel door de exclusieve aanwezigheid van een handbak. In het land waar automaat koning is...
Lees verder

Officieel: BMW scherpt M135i xDrive aan (2021)
Taal Nederlands Dat de voor- (of liever: vier-) wielaangedreven M135i niet hetzelfde karakter heeft als de achterwielaangedreven M140i destijds, is geen verrassing. Dat de hot hatch een enigszins lauwe indruk nalaat, dan weer wel. BMW wil nu een herkansing en heeft het chassis van de M135i xDrive aangepast.
Lees verder