woensdag 20 oktober 2021

Skoda Felicia (2001) - In het Wild

AUTOWEEK
Skoda Felicia (2001) - In het Wild
Soms is een kleurtje op een auto al genoeg om de aandacht te trekken. Dat geldt zeker voor deze Skoda Felicia, die bovendien inmiddels ook in meer gebruikelijke kleurtjes niet vaak meer te zien is.
Lees verder

Test: Opel Mokka-e
Met de tweede generatie wil Opel de Mokka duidelijker onderscheiden van de min of meer even grote Crossland. De Mokka is hip, de Crossland is vooral praktisch. Bovendien is er een volledig elektrische Mokka-e.
Lees verder

Test: Honda HR-V e:HEV
Voor de nieuwe generatie van de HR-V heeft Honda zich er niet makkelijk vanaf gemaakt. De auto is er nu alleen nog maar met hybridetechniek volgens eigen recept en in het interieur komen we een luchtgordijn tegen. Is dat een stap vooruit?
Lees verder

Tesla opende afgelopen kwartaal 450 snelladers in Europa
Tesla heeft in het afgelopen kwartaal het aantal snelladers in Europa uitgebreid met 450, zo meldt het Amerikaanse merk in een dinsdag verschenen overzicht.
Lees verder

Google Maps gaat zuinigste route tonen
Zeker met de huidige brandstofprijzen kan het geen kwaad om wat zuiniger te rijden. Wat dat betreft is er goed nieuws voor wie Google Maps gebruikt om te navigeren. Binnenkort kun je daarmee de zuinigste route instellen.
Lees verder