dinsdag 19 oktober 2021

Stellantis en LG bouwen accufabriek VS

AUTOWEEK
Stellantis en LG bouwen accufabriek VS
Stellantis en LG Energy Solutions hebben een raamwerkovereenkomst getekend waarin de twee bedrijven aangeven een accufabriek te willen bouwen in de Verenigde Staten. De fabriek moet begin 2024 zijn poorten openen.
Lees verder

Elektrische Maxus eDeliver 9 nu ook als Chassis Cab
Maxus breidt zijn Nederlandse leveringsgamma uit met een nieuwe variant van de elektrische eDeliver 9. De eDeliver 9 was er al als gesloten bestelwagen, maar is nu ook beschikbaar als Chassis Cab.
Lees verder

Lexus kleedt modellen aan als 'Eternals'
Lexus staat stil bij de komst van de nieuwe Marvelfilm Eternals. Dat doet het door de verschillende modellen van het merk aan te kleden als de personages uit de film.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 42
AutoWeek 42 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Deze week rijden we onder meer met de Kia EV6 die hoge verwachtingen met zich meedraagt. Uiteraard is er nog veel meer interessants te lezen.
Lees verder

De 10 goedkoopste elektrische auto's
De Dacia Spring is de goedkoopste nieuwe elektrische auto die je nu kunt kopen. De kleine elektrische Dacia heeft een instapprijs van net geen 18 mille en blijft daarmee op enige afstand van de daarna 'minst dure' EV van Nederland. We zetten de 10 goedkoopste elektrische auto's van Nederland voor je op een rij.
Lees verder