maandag 11 oktober 2021

Tchau: Volkswagen Fox na 18 jaar uit productie

AUTOWEEK
Tchau: Volkswagen Fox na 18 jaar uit productie
De vorige generaties van auto's als de Mercedes-Benz G-klasse en Land Rover Defender waren een eeuwigheid in productie, maar ook de Volkswagen Fox kan er wat van. Nu is echter het ook het doek voor de kleine Braziliaanse Volkswagen gevallen.
Lees verder

Musk: 'Elke week tot 10.000 Tesla's uit Duitsland'
Tesla heeft in Berlijn een zogenoemde Gigafactory gebouwd waar nog altijd geen enkele auto wordt gebouwd. Daar komt in november waarschijnlijk verandering in. Topman Elon Musk hoopt er op termijn elke week zo'n 10.000 auto's te kunnen bouwen.
Lees verder

Skoda Slavia in prijswinnend jasje
Skoda heeft een splinternieuwe sedan in de ontwikkelingskamers staan die luistert naar de naam Slavia. Het is die Skoda Slavia die nu in een prijswinnend stickervelletje op internet is verschenen. Prijswinnend, hoe zit dat?
Lees verder

Lexus: Langere garantie op nieuwe en gebruikte auto's
Lexus breidt de garantieregeling voor nieuwe én gebruikte auto's uit. Voortaan krijg je 10 jaar lang garantie, of 200.000 km, net wat eerder komt.
Lees verder

Tesla Model S 85 Performance – 2013 – 346.756 km - Klokje Rond
Van wekelijks voor tachtig euro tanken naar gratis laden is sinds eind vorig jaar realiteit voor Gino Coppens. Hij kon toen de Tesla Model S van zijn vader overnemen. Dat maakt de dagelijkse rit van Etten-Leur naar Barendrecht veel plezanter. Geen olielekkages, stotterende motor of stroef schakelende versnellingsbak deze keer. Maar er is vast wel iets te mekkeren, na bijna 350.000 km.
Lees verder