vrijdag 8 oktober 2021

Tesla verhuist hoofdkantoor naar Texas

AUTOWEEK
Tesla verhuist hoofdkantoor naar Texas
Tesla gaat z'n hoofdkantoor verplaatsen van Californië naar Texas, stelt CEO Elon Musk. Het hoofdkantoor komt daar naast een nieuwe fabriek van het merk te staan.
Lees verder

Toch geen Autosalon Genève in 2022
De Autosalon van Genève of Geneva International Motor Show (GIMS) gaat toch niet door in februari 2022. In plaats daarvan richt de organisatie zich nu op 2023.
Lees verder

Lexus toont nieuwe LX
Lexus onthult op 14 oktober een geheel nieuwe versie van z'n grootste SUV, de Lexus LX. Het luxebroertje van de Land Cruiser is vooral populair in het Midden-Oosten en wordt dus ook in die regio gepresenteerd.
Lees verder

'Stellantis wil van Duitse Opel-fabrieken af'
Reuters stelt dat Stellantis plannen zou hebben om twee belangrijke Duitse Opel-fabrieken af te stoten. De fabrieken zouden wel voor Stellantis blijven werken, maar geen eigendom meer zijn van het bedrijf.
Lees verder

Tesla Model S meest geëxporteerde EV
De elektrische automarkt groeit aan alle kanten. Als consument kun je uit een steeds groter wordend aanbod kiezen en ook op de occasionmarkt komen met het jaar meer tweedehands elektrische auto's beschikbaar. We kopen niet alleen gebruikte EV's uit eigen land, we importeren ook steeds meer gebruikte elektrische auto's. Daarnaast exporteren we ook meer gebruikte EV's naar het buitenland. Dankzij VWE Automotive kunnen we inzichtelijk maken welke elektrische auto's het meest worden geïmporteerd en ...
Lees verder