dinsdag 12 oktober 2021

Toyota Mirai rijdt recordafstand van 1.360 kilometer op één tank

AUTOWEEK
Toyota Mirai rijdt recordafstand van 1.360 kilometer op één tank
De Toyota Mirai rijdt het Guinness Book of World Records binnen. De elektrisch aangedreven Toyota met brandstofcel aan boord heeft met zijn volle waterstoftanks namelijk een recordafstand van 1.360 kilometer gereden.
Lees verder

Bermat GT: ambitieuze supersporter
Maak kennis met Bermat, een jong Italiaans bedrijf dat maar wat graag een punt van de supercartaart wil bemachtigen. Het bedrijf presenteert in de vorm van deze Bermat GT zijn eerste auto.
Lees verder

Audi Q6 e-tron: Macan-broer buiten de deur
Net als tal van andere merken werkt ook Audi aan een reeks nieuwe elektrische modellen. Een daarvan is de Q6 e-tron, een elektrische SUV waarvan nu een nieuwe set spionageplaten is opgedoken. Op dezelfde wijze als de Audi E-tron GT een technisch broertje is van de Porsche Taycan, wordt de Q6 e-tron een bloedverwant van de tevens nog te onthullen elektrische Porsche Macan.
Lees verder

Drukste ochtendspits sinds begin corona
De ANWB meldt dinsdag de drukste ochtendspits sinds het uitbreken van het coronavirus. Op het hoogtepunt stond er om 08:35 uur 759 kilometer file, aldus een woordvoerder van de ANWB.
Lees verder

Nieuwe Ford Tourneo Connect is een Caddy
Ford heeft het doek getrokken van de volledig nieuwe Tourneo Connect. De nieuwe bedrijfswagen is in de basis minder Ford dan je afgaande op de vormgeving van de voorzijde zou denken. De nieuwe Ford Tourneo Connect is namelijk gebaseerd op de Volkswagen Caddy.
Lees verder