zondag 31 oktober 2021

Waarom de eerste Mazda 323 toen de minst Japanse Japanner was

AUTOWEEK
Waarom de eerste Mazda 323 toen de minst Japanse Japanner was
Op de Mazda-stand van de Personenauto RAI van 1977 was de 323 als Europese primeur de verfrissende uitzondering tussen de nogal bedaagde andere modellen van het merk.
Lees verder

BMW-designchef: 'Grootste veranderingen komen nog' - Interview
Adrian van Hooydonk werkt al sinds 1992 voor BMW, waar hij sinds 2008 de ontwerpafdelingen van de groep leidt. De Nederlander gaat er prat op dat zijn hoogtepunt nog moet komen.
Lees verder

Corvette Stingray Convertible - Rij-impressie
Eindelijk kunnen we met de Europese versie van de nieuwe Corvette rijden. We pakken voor deze test een cabriolet, met Europese specs uiteraard. En dat betekent dat de V8 482 pk levert, minder dan de Amerikaanse versie. Met 482 pk de Duitse autobahn op, eens kijken of we hem richting de top van 296 km/h kunnen krijgen.
Lees verder

Honda Civic Type R - Blik to the Future
Honda stelt dat alle modellen vanaf 2022 geëlektrificeerd zijn. Alle modellen? Wel, alle 'mainstream' modellen. We vermoeden dat deze Civic Type R niet in die categorie valt.
Lees verder

Op zoek naar een zuinige kleine auto voor 5.000 euro
Met de brandstofprijzen die door het dak gaan, is het helemaal niet zo'n gek idee om te kijken naar een kleinere auto die iets minder dorstig is en wat liever is voor de portemonnee.
Lees verder