dinsdag 19 oktober 2021

Weblog: Hoe ik met de bus een GT-R versloeg - Weblog

AUTOWEEK
Weblog: Hoe ik met de bus een GT-R versloeg - Weblog
Vorig jaar, middenin de Covid-crisis, had ik zonder aarzeling de Volvo aangeslingerd. Je reed toen dwars door filevrij Nederland in tweeënhalf uur van Norg naar Raamsdonksveer, een rit waarmee ik vóór de pandemie gemiddeld drie tot vierenhalf uur zoet was. De lol van autorijden was helemaal terug. Ik genoot weer van de lange, lome ritten en hoopte stiekem dat de lockdown voor altijd was. Mensen, houd dat thuiswerken erin, dacht ik. Even leek het te gebeuren. Toen de Corona-dampen optrokken, ...
Lees verder

Franse overheid overweegt 'brandstofbonnen'
De Franse regering wil mogelijk toch de portemonnee trekken om de hoge brandstofprijzen te compenseren voor Franse burgers. Er wordt nagedacht over 'brandstofbonnen' in plaats van een algehele belastingverlaging.
Lees verder

De 10 goedkoopste elektrische SUV's en cross-overs
Het aanbod elektrische auto's neemt met de maand toe en dus ziet de lijst met goedkoopste elektrische SUV's en cross-overs er dit jaar heel anders uit dan vorig jaar. Waar het prijsverschil tussen de nummer 1 en 10 vorig jaar maar liefst bijna 39 mille betrof, liggen die twee in 2021 nog slechts een ruime €9.000 bij elkaar vandaan.
Lees verder

Toyota gaat accufabriek bouwen in Verenigde Staten
Tot en met 2030 investeert Toyota omgerekend een kleine €3 miljard in de productie van batterijen in de Verenigde Staten. Het bedrag maakt deel uit van de eerder aangekondigde € 11,4 miljard die Toyota wereldwijd in de productie van accu's steekt.
Lees verder

Saab staat weer te koop
De merkrechten van Saab staan weer te koop. Via een omweg. Je krijgt er namelijk een Chinees-Zweeds bedrijf bij.
Lees verder