dinsdag 2 november 2021

Alfa Romeo Alfasud (1981) - In het Wild

AUTOWEEK
Alfa Romeo Alfasud (1981) - In het Wild
De Alfa Romeo Alfasud is net als de Simca 1000 die we afgelopen week op het podium hesen vooral vanwege de roestduivel behoorlijk snel zeldzaam geworden.
Lees verder

Dit zijn de zuinigste nieuwe auto's met dieselmotor
Naarmate de tijd vordert kwijt de dieselmotor steeds verder weg in het verdomhoekje. We laten dieselauto's massaal links liggen, wat niets veranderd aan hoe aantrekkelijk een auto met dieselmotor voor de kilometervreter kan zijn. Zeker gezien de huidige brandstofprijzen. Dit zijn volgens onze uitgebreide Carbase-database de zuinigste dieselauto's van het moment.
Lees verder

Toyota Yaris Cross - Welkom duurtest
Met de Urban Cruiser was Toyota er vroeg bij op het compacte cross-over feestje. Zo vroeg, dat het eigenlijk nog geen feestje was en dus taaide de Japanners weer af. Maar nu iedereen aanwezig is in dit segment, keert ook Toyota terug met de Toyota Yaris Cross. En die gaat het komende half jaar meedraaien in onze duurtestgarage.
Lees verder

Ferrari: '2021 wordt een recordjaar'
Terwijl de auto-industrie voor een groot deel gebukt gaat onder het wereldwijde chiptekort en andere verstoringen in de toelevering, is Ferrari lekker bezig. De Italianen verwachten dit jaar af te sluiten met een verkooprecord.
Lees verder

'Nederlanders komen jerrycans met brandstof vullen in Belgiƫ'
De brandstofprijzen liggen hoger dan ooit en dat levert in de grensstreek hier en daar opvallende taferelen op. In het Belgische Essen begint het 'brandstoftoerisme' nieuwe vormen aan te nemen.
Lees verder