maandag 8 november 2021

Apple trekt Tesla-topman autonoom rijden aan

AUTOWEEK
Apple trekt Tesla-topman autonoom rijden aan
Apple heeft opnieuw een voormalige hooggeplaatste ingenieur van Tesla aangenomen om vaart te zetten achter zijn plannen voor een eigen elektrische auto, schrijft persbureau Bloomberg op basis van ingewijden.
Lees verder

Toyota krijgt dikke onvoldoende van Greenpeace
Milieuorganisatie Greenpeace is niet te spreken over de prestaties van Toyota. Van 's werelds tien grootste autofabrikanten is Toyota volgens Greenpeace de autobouwer die op dit moment het minst ver is in het uitfaseren van de verbrandingsmotor.
Lees verder

Kia EV9 komt eraan
Kia presenteert later deze maand de conceptversie van de EV9, de grote broer van de volledig elektrische EV6. De eerste uitbreiding in Kia's EV-familie is een forse SUV.
Lees verder

Mitsubishi Xpander is vernieuwde brutale MPV
De MPV dood? In Europa misschien, maar ver buiten de Europese landsgrenzen is die praktische carrosserievorm nog springlevend. Mitsubishi bewijst dat door zijn eigenwijze Xpander een facelift te geven.
Lees verder

Volkswagen kondigt Polo Track aan
Volkswagen kondigt de komst van de Polo Track aan, een auto die ondanks dat zijn naam anders doet vermoeden waarschijnlijk absoluut niets met sportief stuurplezier te maken heeft.
Lees verder