maandag 15 november 2021

BMW 8-serie Gran Coupé onder het mes

AUTOWEEK
BMW 8-serie Gran Coupé onder het mes
BMW werkt aan een subtiele facelift voor de 8-serie. De 8-serie Coupé kwam al eens voorbijrollen met een dikke lag camouflage op kop en kont, nu is ook de Gran Coupé van de partij.
Lees verder

Deze week: veel elektrisch nieuws uit LA, test Huracan STO
In Los Angeles is deze week een autoshow en dat zul je woensdag 17 november merken op onze site. Hyundai en Kia gaan los met respectievelijk de iOniq 7 Concept en de EV9 Concept. Twee elektrische suv's. Porsche onthult de Taycan Sport Turismo en de Cayman GT4 RS. Maar als tegengas komt er aardig wat spul voorbij met een adrenalineverhogend karakter. De Toyota GR86 staat bijvoorbeeld net online.
Lees verder

Toyota GR86 ook naar Nederland
De kogel is door de kerk: de Toyota GR86 komt naar Nederland. De doorontwikkeling van de GT86 staat naar verwachting in het voorjaar van 2022 bij de dealers.
Lees verder

Vernieuwde Skoda Karoq geschetst
De in 2017 gepresenteerde Skoda Karoq wordt zeer binnenkort vernieuwd. Middels een tweetal designschetsen geeft Skoda in grote lijnen weg wat je op optisch vlak van de gefacelifte Karoq kunt verwachten.
Lees verder

Nieuwe Suzuki S-Cross gesnapt
Ruim voordat Suzuki zelf het doek van de nieuwe S-Cross trekt, kunnen we je die nieuwe cross-over al zonder enige vorm van camouflagemateriaal laten zien.
Lees verder