woensdag 10 november 2021

Fastned verhoogt laadtarieven met 17 procent

AUTOWEEK
Fastned verhoogt laadtarieven met 17 procent
j
Lees verder

Winnaars Goldene Lenkrad 2021 bekend
De winnaars van de prestigieuze autoprijs Das Goldene Lenkrad zijn bekend. Na een uitgebreide test op de Lausitzring, door onder meer autojournalisten en -coureurs, is er in elke categorie één auto tot beste gekroond.
Lees verder

Klimaattop: deze merken doen concrete belofte
Tijdens de Klimaatconferentie van Glasgow hebben in totaal slechts zes grote autobouwers de Glasgow Delcaration on Zero Emission Cars and Vans ondertekend, een verklaring waarin de bedrijven beloven te werken aan het volledig uitfaseren van auto's met verbrandingsmotoren in 2040.
Lees verder

Einde Europese Ford Mondeo, hoe nu verder? - Reportage
De Ford Mondeo ST-Line X is een typisch uitloopmodel, helemaal volgehangen tegen een scherpe prijs. Voor nog geen 40.000 euro zit alles erop en eraan. Dat is natuurlijk niet voor niets. Het einde van de Ford Mondeo is in zicht. Voor ons aanleiding deze dik aangeklede stationwagon op te halen en terug te blikken op alle Mondeo's sinds 1993. Uiteraard kijken we ook naar de toekomst. Want wat gaat Ford op de Europese markt doen, ter vervanging van de Mondeo?
Lees verder

Honda Civic - Rijtest - Uit de Oude Doos
De Honda Civic van de vijfde generatie was wellicht qua uiterlijk niet de meest vooruitstrevende, maar op een aantal andere punten was het een behoorlijk bijzonder ding. Precies 30 jaar geleden reden we 'm voor het eerst.
Lees verder