vrijdag 5 november 2021

Ford F-100 Eluminator Concept: elektrokracht in je klassieke pick-up! (2021)

AUTOFANS
Ford F-100 Eluminator Concept: elektrokracht in je klassieke pick-up! (2021)
Taal Nederlands Ford is klaar met een elektrische "crate engine" die je kan gebruiken om je (klassieke) wagen om te bouwen naar EV. Om zelf het goede voorbeeld te geven koos de Blauwe Ovaal een F-100 uit 1978 en installeerde maar liefst 2 exemplaren. Het resultaat? Vierwielaandrijving en bijna 500 pk en 860 Nm koppel. yee-haw!
Lees verder

Hyundai Seven blikt vooruit op nieuw Ioniq-model
Taal Nederlands De Koreanen bij Hyundai laten enkele teaserfoto's los van de Seven, de conceptversie die een elektrische SUV aankondigt in de Ioniq-line-up.
Lees verder

Tesla tweakt instapversie Model 3: meer rijbereik, tragere sprint
Taal Nederlands De basisversie van de populairste elektrische auto in ons land heeft een update gekregen. Zeg niet langer 'Standard Range Plus' tegen de instap-Tesla, maar gewoon 'Model 3'.
Lees verder

Rijtest: BMW 320e Touring PHEV (2021)
Taal Nederlands BMW introduceert een nieuwe variant van zijn plug-inhybride 3 Reeks. Die 320e schermt met een lager prijskaartje... maar ook met minder vermogen. Het overwegen waard of toch maar links laten liggen?
Lees verder

Kogel door de kerk: nieuwe auto's vanaf 2029 elektrisch
Taal Nederlands De Vlaamse regering heeft een akkoord bereikt over maatregelen om onze CO2-uitstoot drastisch naar beneden te halen. Een van de meest opvallende maatregelen: vanaf 2029 mogen er in Vlaanderen alleen nog nieuwe elektrische auto's worden verkocht.
Lees verder