dinsdag 16 november 2021

Ford Mustang niet meer voor minder dan een ton

AUTOWEEK
Ford Mustang niet meer voor minder dan een ton
De Ford Mustang was nog voor nipt minder dan een ton te krijgen, maar met ingang van volgend jaar is de pony car iets duurder en breekt daarmee in elke uitvoering door de grens van €100.000.
Lees verder

'Minder betaald parkeren na nieuwe coronamaatregelen'
De nieuwe maatregelen in strijd tegen het coronavirus lijken mensen meer uit de steden te houden. Er zijn daar deze maand duidelijk minder betaalde parkeeracties.
Lees verder

Nederlandse topman Ford Europe stopt ermee
De Nederlander Roelant de Waard legt eind dit jaar zijn functie neer bij Ford Europe. De 59-jarige is nu nog de topman van de Europese personenautotak van Ford, maar gaat met pensioen.
Lees verder

Peugeot 508 SW 1.6 THP – 2011 – 316.493 km - Klokje Rond
Ruim tien jaar geleden kocht Frido van Orden een chique Peugeot 508. In de loop van de jaren heeft vooral de motor die in deze auto zit een zeer slechte naam gekregen. We hadden dan ook niet gedacht dat zich ooit iemand voor Klokje Rond zou aanmelden met zo'n 508, dus gaan we eens kijken wat het verhaal is achter dit ogenschijnlijke succesverhaal.
Lees verder

Weblog: Elektroshoppen - Weblog
Op zoek naar een elektrisch autootje. Ik ben er klaar voor. De verkoop van de youngtimers leverde het investeringsfondsje op en de verhuizing naar de stad beperkt het aantal kilometers dusdanig dat ik niet per se een bereik van Groningen tot Kopenhagen hoef. In de rede ligt de betaalbare, pragmatische weg. Voor betrekkelijk weinig geld heb je een elektrische Corsa, 208 of Citro├źn e-Dinges, of een demo-Zoe. Prima auto's. Ze halen 300 kilometer, rijden lekker en blijven, mocht ik zakelijk willen ...
Lees verder