dinsdag 30 november 2021

Humber Super Snipe (1963) - In het Wild

AUTOWEEK
Humber Super Snipe (1963) - In het Wild
De kans is groot dat je nog nooit van de Humber Super Snipe hebt gehoord. Als je zelfs nog nooit van het merk Humber hebt gehoord, nemen we je dat ook absoluut niet kwalijk. Hier staat namelijk een overblijfsel van een lang vervlogen hoofdstuk uit de Britse autogeschiedenis.
Lees verder

Xiaomi zet in op jaarlijkse productie van 300.000 auto's
De Chinese smartphonegigant Xiaomi heeft grootste plannen voor de auto-industrie. Dat blijkt wel uit het voornemen om een fabriek te openen waar men jaarlijks honderdduizenden auto's wil gaan bouwen.
Lees verder

BMW M5 – 2000 – 346.140 km - Klokje Rond
Dik twintig jaar geleden was de BMW M5 van Luc de Jongh één van de meest indrukwekkende auto's waarmee je kon komen voorrijden. De jaren verstreken echter en de kilometerstand liep op. Maakt hij een beetje goede sier als hij zijn trots overgeeft in de handen van keurmeester Joep Schuurman?
Lees verder

BMW: 'Gewicht geen probleem voor sportieve EV's'
Als autofabrikanten elektrische auto's lichtvoetig aan willen laten voelen, zullen ze vooral ook daadwerkelijk lichter moeten worden. Dat is althans vaak de gedachte. Bij BMW denken ze daar iets anders over.
Lees verder

BMW Concept XM: vooruitblik op excessieve SUV
BMW en extravagant design gaan hand in hand samen. Het merk trekt nu een nieuw studiemodel uit de hoge hoed dat luistert naar de naam Concept XM. De Concept XM is een relatief concrete vooruitblik op een nieuwe SUV: de XM.
Lees verder