dinsdag 30 november 2021

INTERSTAR, PRIMASTAR en nieuwe TOWNSTAR: vernieuwde aanbod Nissan-bedrijfswagens maakt bedrijven toekomstbestendig

NISSAN
INTERSTAR, PRIMASTAR en nieuwe TOWNSTAR: vernieuwde aanbod Nissan-bedrijfswagens maakt bedrijven toekomstbestendig
Nissan zet een nieuwe stap met zijn strategie voor lichte bedrijfswagens en onthult een vernieuwd en hernoemd aanbod dat bestaat uit de Interstar, de Primastar en de nieuwe Townstar.
Lees verder

Nissan onthult nieuwe TOWNSTAR: maatstaf voor lichte bedrijfswagens
Nissan onthult met de nieuwe Townstar zijn nieuwste generatie compacte lichte bedrijfswagens. De volledig elektrisch aangedreven Townstar zal de overstap naar elektrificatie zal versnellen.
Lees verder

Nissan onthult innovatief Nissan Intelligent Factory-initiatief
Nissan onthult in zijn Tochigi-fabriek in Japan een speciale productielijn met het Nissan Intelligent Factory-initiatief. Dit unieke initiatief ondersteunt de productie van de volgende generatie modellen met behulp van innovatieve technologie├źn en draagt bij aan de realisatie van koolstofneutraliteit. Nissan kondigt ook een actieplan aan voor het bereiken van koolstofneutraliteit in 2050 in zijn productiefabrieken over de hele wereld.
Lees verder

Onderzoek Nissan: ruim een derde van alle Europese automobilisten is niet voorbereid op winterse omstandigheden
De invoering van de wintertijd (31 oktober 2021) staat weer voor de deur. Een teken dat de dagen korter worden, de winter eraan komt en de kans op uitdagende rijomstandigheden door sneeuw en ijs steeds verder toeneemt. Uit onderzoek* in opdracht van Nissan blijkt echter dat Europese automobilisten niet zo winterklaar zijn als zij wellicht denken.
Lees verder

Europa als pionier in elektrificatie binnen de Nissan Ambition 2030 visie
Europa speelt een belangrijke rol binnen de nieuwe langetermijnstrategie van Nissan, met versnelde elektrificatie en nieuwe hergebruik- en recyclingfaciliteiten voor accu's als speerpunt.
Lees verder